Artist: 
Search: 
Reddit

Voodoo Popeye - Bora Still Haven't Found lyrics

Svratio sam malo kod bore, jer odavno nisam bio, i gde mu je kafic vec sam zaboravio. a pricali mi neki da stavlja metilj alkohol u rakiju. ni indijanci je ne bi pili. u flaši vidiš živu makiju.
Ima boju finu, al' kad popiješ malo naduje ti glavu, pa je potapaš posle u varikinu. ni žvaka nije ljuta, al' je ugrizeš pa se naljuti, i onda te proguta. umesto pokojnog kelnera radila je neka luda neda. gostima je otimala šolje, i pre nego popiju kafu volela u šolju da im gleda, onako radi reda. reko:

dok je pricao bora, ja narucio sam sok. i nije da se hvalim,
Al i da nas ima 15 za stolom, ako bi zvali 14 sokova i pivo,
I kad konobari ne bi znali, pivo bi meni sigurno dali.
Bora je nabadao parizer, a njegov sin vec je pljunuo na speed firer i obuko diesel. za sebe kaže da je ludji od bore:
Šatro lud je bio u školi, i ostale fore.
Živojin i miklja su gledali tv jer im je tv u krvi: ode tv ako krv iscuri. igor se smejao glavnom glumcu iz filma, i fazonima,
A živojin odelu koje glumac ima. ha, ha, ha...

Refren:
Bora still heavent found bora looking 4.

Milojevic miša na uslovnoj slobodi, povlacio je ruku na džek-potu 100 puta, al' nije znao kako se rukuje s mašinom, pa za malo da se desi da mu macina i drugu ruku proguta. srecom, samo malo je odrao i išcašio ruku, jer u suprotnom imao bi muke zato što firma u koju se vratio iz cuze deli platu na ruke. tu je bio i fica.
U medjuvremenu je bio preko bare gde je žicao vece pare sa srbima što za hleb prose, a oko vrata kajle nose, i puše skupe cigare i nemci su tamo gistro bili srbi iz bosne jer su provalili da tako lakše prose, a kad ih uhvate panduri lome im prste, i teraju ih da se krste i ako na rukama lisice nose.
Fica je mog'o samo da sanja o pasulju. pržio je jaja na istom ulju. a ovde jede potkovice bureka i konjsko meso. od kad se kuci preselio bog ga veselio. bilo mu je dobro, i pritisak takodje, i ako sedeo je sam a preko puta sedela je slobodna žena, takodje sama, ali je merkala zaljubljeni par, svirao je živi bend, i jedva ostao živ jer dok su svirali neko je bacao cavle u rulju da bi ljudi skakali. na kraju nisu našli ko je kriv pa su ficu napali. dok je bora tražio nešto što do danas nije našao, a miša skoknuo u wc da ispere ranu stigla je policija sa drugog kraja grada cak i kafic je postao atomsko sklonište i smak.

Refren:
Sa prozora wc-a miša jedva izveo je let, ali i bubka jedva skace 6.05, mada on koristi motku a miša je skakao bez nje, braca rajt su imala pravo-visina je djavo. dok je miša krao kamion parkiran u dvorištu, policija je tražila poreklo lažnih para nadjenih kod bande koja je bori za te pare prodala metilj alkohol. boru je oblio znoj, jer taman kad je potrošio zadnje zalihe metilja, i sumnja sa njegove rakije pala, on je doterao kamion sa zalihama novim i trebalo je samo da ga prebaci u magacin iza lokala. ali izgubio je kljuc od magacina svog. to je bila sreca ustvari, jer je burad oteo miša i vozeci suludo sleteo sa puta i izgoreo zajedno sa kamionom i robom. inace, miša je bori dao lažne pare, i zbog toga je bežao da ne bi ponovo u zatvoru ležao. sudbina je htela da na taj nacin plati cenu zbog ubistva bahrima brela.