Artist: 
Search: 
Veronika - Loshite Momicheta Ne Plachat (feat. Cveti) lyrics (Russian translation). | 1. Цвети:
, Лоша, най - обичам да съм лоша, безогледна и...
04:16
video played 405 times
added 8 years ago
by stikcs
Reddit

Veronika - Loshite Momicheta Ne Plachat (feat. Cveti) (Russian translation) lyrics

BG: 1. Цвети:
RU: 1. Айверсон:

BG: Лоша, най - обичам да съм лоша, безогледна и нахална, подла и материална.Чувства, мразя като имам чувств, по мъже не ге пилея и последна аз се смея.
RU: Плохо, я плохой, был аналогичным неизбирательным и напористый, подлый и материалов., я ненавижу чувства у меня есть чувства, мужчины GE намазывать толстым слоем и Последнее я смеюсь.

BG: 2. Вероника:
RU: 2. Вероника:

BG: Имаш много тежък маниер.Всяка нощ въртиш поредния кавалер в твоята игра.Ти си богиня в интригата.Всеки мъж за теб е банкомат и идея нямаш ти, че в този свят има и любов. А ти бъди каквато искаш, ти но в очите ми не ме лъжи, че лошите момичета не плачат. Сами, те са толкова сами и няма начен да не ги боли, че за никой нищо те не значат.
RU: У вас очень тяжелых вибраций каждую ночь вокруг еще один кавалер в вашей игре. ты богиня в интриги. каждый человек для вас ATM и вы понятия не имею, что в этом мире, есть также люблю. И вы получите то, что вы хотите, но в моих глазах не лежат, плохие девочки не плачут. Один они одиноки и существует никоим образом не повредит им, что они ничего не значат.

BG: 3. Цвети:
RU: 3. Айверсон:

BG: Лоша, най - обичам да съм лоша, да си връщам на лъжците и да им броя сълзите. Мога само с поглед да напивам, чужди връзки да разбивам и щастлива да заспивам.
RU: Плохо, я люблю быть плохо получить обратно к лжецов и рассчитывать слезы. Я могу просто смотреть пьяный, иностранные ссылки чтобы разрушить и счастлив идти спать.

BG: 4. Вероника:
RU: 4. Вероника:

BG: Тази нощ щастлива ли заспа? Има мъж до теб, но всъщност си пак сама.Помниш ли кажи някога ти да си обичала? Всеки мъж за теб е банкомат и идея нямаш ти, че в този свят има и любов. А ти бъди каквато искаш, ти но в очите ми не ме лъжи, че лошите момичета не плачат. Сами, те са толкова сами и няма начин да не ги боли, че за никой нищо те не значат. (2)
RU: В ту ночь я спал? Есть человек рядом с вами, но вы по-прежнему одиноки. Помните, чтобы сказать, когда-то любил? Каждый человек для вас ATM иВы понятия не имею, что в этом мире, есть также люблю. И вы получите то, что вы хотите, но в моих глазах не лежат, плохие девочки не плачут. Один они одиноки и существует никоим образом не повредит им, что они ничего не значат. (2)

BG: А ти бъди каквато искаш, ти но в очите ми не ме лъжи, че лошите момичета не плачат. Сами, те са толкова сами и няма начен да не ги боли, че за никой нищо те не значат.
RU: И вы получите то, что вы хотите, но в моих глазах не лежат, плохие девочки не плачут. Один они одиноки и существует никоим образом не повредит им, что они ничего не значат.