Artist: 
Search: 
Reddit

SunS - Obid lyrics

Пушти ме
Спремен
Зборувај ми
Те слушам
Заклучи ме
Кога сум слободен
Вpеме
Вpемето е pог
Мислам понекогаш
Значи никогаш
Заклучи ме
Кога сум слободен
Мрази ме
Кога сум нов, нов, нов
И обиди се
Не да бидеш парче од сѐ
Обиди се
Не да го слушаш овај лудило
Обиди се...
Треба обид, треба обид, треба обид...
Време
Нема
Обид
Ти трба
Заклучи ме
Слободен
Мрази ме
Кога сум нов, нов, нов