Artist: 
Search: 
Reddit

SunS - Dvajca lyrics

...(шестмина .. десетмина ... илјада)...
Ти си, околу мене
И ме следиш, наоколу
Мислам дека е, во ред
Овој бол, што го носам со себе
Можам да бидам
Толку далеку
Помогни ми
Да се ИЗГУБАМ
Јас си имам свое, правило
И графити на ѕид
Таму негде е, предозирано
И кажи ми, дали е потребно
Можам да бидам
Толку далеку
Помогни ми
Да се ИЗГУБАМ

(февруари, 1992)