Stefani - Çmenduri Në Gjak (2014)

video played 82 times
added 3 years ago
Rate:

Stefani - Çmenduri Në Gjak lyrics


DHE KJO NAT ME ZURI ME GJAK
KOH E SAKTE TE TE JEM ME TY
TANI TANI TANI TE DESHIROJ DESHIROJ
TI ME THUA TE LARGOHEM
POR UN DO TPROVOKOJ TEK TI TEK TI SLA VEEEEET

VEDOSE TE TE KEM
KE KOKA MERZUI
POR UN DO TE MBETEM
VEDOSA TE TE KEM
KE KOKA MERZI POR UN DO TE MBETEM
A JAM E QMENDUR POOO
A TE GEZOOJ POOO
POR PRAP PO PRAP TE DESHIROJ DESHIROJ

DOKET SI MOS TE PUTH ME
MDUKET SI MOS TE DUA ME

[REF.] 2X
LE TE JEM E QMENDUR PRAP TE DUA
LE TE JEM VESHTIR UN PRAP TE DUA
NGHA TI TEM AMA KET NAT

2X
VEDOSA TE TE KEM
KE KOKA MERZI POR UN DO TE MBETEM

[REF.] 2X
LE TE JEM E QMENDUR PRAP TE DUA
LE TE JEM VESHTIR UN PRAP TE DUA
NGHA TI TEM AMA KET NAT


  • COMMENTS