Soni Malaj - Tulipan I Bardhe (2014)

video played 5,215 times
added 3 years ago
Rate:

Soni Malaj - Tulipan I Bardhe lyrics


[Soni:]
Shiko ne horizont
vetem kur te jesh
ndjeje zerin tim
qe vjen tek ty e te therret
si nje tulipan i bardhe
ne shkretetire me gjen
eja dhe me merr

Ne buzen time
freskine do te gjesh
etja per njeri-tjetrin shtohet
Eja te lutem
te pres, nuk mundem me...

[REF. Saad:]
Habibi...

[Soni:]
Ne buzen time
freskine do te gjesh
etja per njeri-tjetrin shtohet
Eja te lutem
te pres, nuk mundem me...

[REF. Saad:]
Habibi...

[Soni:]
Une e di qe ti me ndjen
une e di qe me ndjen...


  • COMMENTS