Slatkaristika - Терориста (2017)

video played 29 times
added 9 months ago
Rate:

Slatkaristika - Терориста lyrics


Теро, теро терориста

[Куплет 1]
Не фата, Ната ни Ката
Nice to meet you, my name is граната.
Про, про, пропаднав
име-името те издава дека си опасна.
Добра, згодна црноманьаста
одма почнав да ja маньачам
Рече збори ми на шпански
неjке де збори на английски пошто мрзи американци

Познавам многу малку Espanol.
Por favor ven aqui mi amor.
Tu eres bellisma como quba
ja би само да те љубам (Муаа)

[ Припев]
Ја ке бидам терориста.
Пошто ти си бом бо бо бом бом бомб.
Reggaeton pour che quida.
Пази пага бом бо бо бом бомба.
Мора да бидам терориста.
Пошто ти си бом бо бо бом бом бомб.
Reggaeton pour che quida.
Per mi bella senorita.
Ја ке, ја ке бидам терориста.Теро, теро терориста.
Jа ке бидам терориста.Теро, теро терориста.
Ја ке, ја ке бидам терориста.Теро, теро терориста.
Jа ке бидам терориста.Теро, теро терориста.

Теро, теро терориста.
Теро, теро терориста.

[Куплет 2]
Бум, бум, бум, ба, бап ба бап
Мора да сум будала
Местово е грозно а ти толку убава.
Ти само биди комотна.
ja ja ja се борам зо твоjата свобода.
И во добро и во зло, мада поише зло.
И ако 30 години ништо не се сменило.
Ja ке станам афганистанац.
Тука да ни растат децата и стеблата марихуана.

Познавам многу малку Espanol.
Por favor ven aqui mi amor.
Tu eres bellisma como quba
ja би само да те љубам (Муаа

[ Припев]
Ја ке бидам терориста.
Пошто ти си бом бо бо бом бом бомб.
Reggaeton pour che quida.
Пази пага бом бо бо бом бомба.
Мора да бидам терориста.
Пошто ти си бом бо бо бом бом бомб.
Reggaeton pour che quida.
Per mi bella senorita.
Ја ке, ја ке бидам терориста.Теро, теро терориста.
Jа ке бидам терориста.Теро, теро терориста.
Ја ке, ја ке бидам терориста.Теро, теро терориста.
Jа ке бидам терориста.Теро, теро терориста.

Теро, теро терориста.
Теро, теро терориста.


  • COMMENTS