Shota Baraliu - Liar (feat. Kastro Zizo) (2011)

video played 1,274 times
added 6 years ago
Rate:

Shota Baraliu - Liar (feat. Kastro Zizo) lyrics


[Shota Baraliu]
U be dhe koh e gjate
ti rren un e di
jo jo se di se ku do me coj kjo dashni
ti lun me mu dhe un duroj e pabes
me thuaj rri ,se kjo jet do jet e mbushur me shpres

[Kastro Zizo]
Liar mi liar
po ishte loja qe gjoja te ishim
ne larg si hija se prapa vjen historia
erdha mi erdha , te lutem falmu si tjetra
me bej te ndihem i vetmi qe ekziston ne qytet (x2)

Liaaaaaaar (x8)

[Kastro Zizo]
Liar mi liar
po ishte loja qe gjoja te ishim
ne larg si hija se prapa vjen historia
erdha mi erdha , te lutem falmu si tjetra
me bej te ndihem i vetmi qe ekziston ne qytet


  • COMMENTS