Ivan Diakov - Слънце Се Слега

video played 226 times
added 9 years ago
by XTCMan
Rate:

Ivan Diakov - Слънце Се Слега lyrics


Слънце се слега да зайде
Маро, Марие, Марие
Пиле, Марие, Марие ле де

Там дека слънце че зайде
Маро, Марие, Марие
Пиле, Марие, Марие ле де

Тамо е равна равнишка
Маро, Марие, Марие
Пиле, Марие, Марие ле де

На равнишката – зелен бор
Маро, Марие, Марие
Пиле, Марие, Марие ле де

Под боро бистър кладенец
Маро, Марие, Марие
Пиле, Марие, Марие ле де

До кладенецо девойче
Маро, Марие, Марие
Пиле, Марие, Марие ле де

Ситен си здравец виеше
Маро, Марие, Марие
Пиле, Марие, Марие ле де

Едри си сълзи ронеше
Маро, Марие, Марие
Пиле, Марие, Марие ле де


  • COMMENTS