Ermal Fejzullahu - E Shkuar E Harruar (2005)

video played 807 times
added 6 years ago
Rate:

Ermal Fejzullahu - E Shkuar E Harruar lyrics


[ref:2x]
E shkuar e harruar
e shkuar e harruar
me qoft dita kur t'kam njoft
neser te harrofsha dhe
kurr mos t'kujtofsha
se un te kam dashur fort

Tani e humba
cdo besim tek ti
nuk besoj asnje fjal
te pash me tjeter djal
tani me mbushe me zhgenjim
ti kot flet dyshoj n'sinqeritet

Nuk ma mer mendjen
nuk t'fal vemendje
jo nuk vi pran teje
jam ne mir gjendje
nuk ndrroj me mendje
jo ti largohu prej meje


[ref:3x]
E shkuar e harruar
e shkuar e harruar
me qoft dita kur t'kam njoft
neser te harrofsha dhe
kurr mos t'kujtofsha
se un te kam dashur fort


  • COMMENTS