Elvana Gjata - Njesoj (2016)

video played 494 times
added 1 year ago
Rate:

Elvana Gjata - Njesoj lyrics


Më mbaj
Me vete më mbaj
A jom sot, a jom sot
Si isha dje, si isha dje
Në zemër dhe në mëndje
E di që ti m'do
E di që ti m'do
Dhe pse s'jemi bashkë
E di që ti m'do
Ne jemi njësoj, ne jemi njësoj
Dhe pse larg më ke
Ne jemi njësoj


[Ref.:] (x2)
Shpirti po më digjet
Me t'pa
Se shumë vështirë e kom unë
Me t'fal
Sytë që s'po të shohin
M'janë tharë
Se jemi ndarë, se jemi ndarë


Se ti gjithmonë m'ke dashtë mas vetes
Unë njësoj t'kom dashtë mas vetes
Edhe kur... (shhh) mas vetes
Gjithmonë mas vetes
Se unë e di
Sa po don ti, unë e di
Bohet më mirë
Një dite do bohet edhe më mirë
Psycho për ty
Unë jam psycho për ty
Psycho jemi të dy
Njësoj të dy, njësoj të dy
Jo, ti mos e meno
Asnjëherë, jo, mos e meno
Se nuk t'harroj unë ty


[Ref.:] (x2)
Shpirti po më digjet
Me t'pa
Se shumë vështirë e kom unë
Me t'fal
Sytë që s'po të shohin
M'janë tharë
Se jemi ndarë, se jemi ndarë


  • COMMENTS