Elvana Gjata - Kuq E Zi Je Ti (feat. Flori) (2015)

video played 7,047 times
added 3 years ago
Rate:

Elvana Gjata - Kuq E Zi Je Ti (feat. Flori) lyrics


Jemi ne, jemi ne
Vijme nga trojet tona
Nuk na ndan dot askush, fluturon shqiponja.
Po therret toka jone , lisat edhe malet
Se ne jemi nje komb Shqiperi e madhe

Une Jam kuq e zi , kuq e zi
Jam une dhe ti , kuq e zi
Me gjithe zemer te kemi sot
O flamuri me i bukur ne bote
Me gjithe zemer te kemi sot
O flamuri me i bukur ne bote

Kuq e zi oh heeej oh hej
Kuq e zi oh heeej oh hej
Kuq e zi oh heeej oh hej
Kuq e zi oh heeej oh hej

Jemi nje force, jemi nje gjak
Asnjeher nuk ike
Jemi ne jemi ne
Shqiperi etnike
Po therret toka jone , lisat edhe malet
Se ne jemi nje komb Shqiperi e madhe

Une Jam kuq e zi , kuq e zi
Jam une dhe ti , kuq e zi
Me gjithe zemer te kemi sot
O flamuri me i bukur ne bote
Me gjithe zemer te kemi sot
O flamuri me i bukur ne bote

Kuq e zi oh heeej oh hej
Kuq e zi oh heeej oh hej
Kuq e zi oh heeej oh hej
Kuq e zi oh heeej oh hej

Jam kuq e zi , kuq e zi
Jam une dhe ti , kuq e zi
Me gjithe zemer te kemi sot
O flamuri me i bukur ne bote
Me gjithe zemer te kemi sot
O flamuri me i bukur ne bote


  • COMMENTS