Artist: 
Search: 
 - Dule & Koki - Залудно Е Да Се Напиям lyrics (Russian translation). | Денот брзо проагя ноква тага точи,
, душа ми украдоа...
03:26
video played 12,922 times
added 8 years ago
Reddit

Dule & Koki - Залудно Е Да Се Напиям (Russian translation) lyrics

SR: Денот брзо проагя ноква тага точи,
RU: ДЕНОТ БРЗО ПРОАГЯ НОКВА ТАГА ТОЧИ,

SR: душа ми украдоа твойте црни очи.
RU: ДУША МИ УКРАДОА ТВОЙТЕ ЦРНИ ОЧИ.

SR: Знаев ке ме опиеш и се случи така,
RU: ЗНАЕВ КЕ МЕ ОПИЕШ И КОПРОФАГИЯ СЛУЧИ ТАКА,

SR: зошто ли ме заведе кога не ме сакаш?
RU: ЗОШТО ЯЗЫКЕ МЕ ЗАВЕДЕ КОГА НЕ МЕ САКАШ?

SR: Залудно е да се напиям,
RU: ЗАЛУДНО Е «ДА» КОПРОФАГИЯ НАПИЯМ,

SR: сите чаши да ги искршам
RU: СИТЕ ЧАШИ «ДА» ГИ ИСКРШАМ

SR: во вино да се сипе вистини потонати!
RU: ГОД ВИНО «ДА» КОПРОФАГИЯ СИПЕ ВИСТИНИ ПОТОНАТИ!

SR: Други ми се нудат секой час,
RU: ДРУГИ МИ КОПРОФАГИЯ НУДАТ СЕКОЙ ЧАС,

SR: несакам ни да ги погледнам,
RU: НЕСАКАМ НИ «ДА» ГИ ПОГЛЕДНАМ,

SR: ниту една нема како ти - да ме погали!
RU: НИТУ ЕДНА НЕМА КАКО ТИ - МЕ ПОГАЛИ «ДА»!

SR: Що ке ми се усниве кога не си тука,
RU: ЩО КЕ МИ КОПРОФАГИЯ УСНИВЕ КОГА НЕ ТЕКСТА ТУКА,

SR: часовник во градиве цела вечер чука.
RU: ЧАСОВНИК ЗАМЕТНО ГРАДИВЕ ЦЕЛА ВЕЧЕР ЧУКА.

SR: Знаев ке ме опиеш и се случи така,
RU: ЗНАЕВ КЕ МЕ ОПИЕШ И КОПРОФАГИЯ СЛУЧИ ТАКА,

SR: зошто ли ме заведе кога не ме сакаш?
RU: ЗОШТО ЯЗЫКЕ МЕ ЗАВЕДЕ КОГА НЕ МЕ САКАШ?

SR: Залудно е да се напиям,
RU: ЗАЛУДНО Е «ДА» КОПРОФАГИЯ НАПИЯМ,

SR: сите чаши да ги искршам
RU: СИТЕ ЧАШИ «ДА» ГИ ИСКРШАМ

SR: во вино да се сипе вистини потонати!
RU: ГОД ВИНО «ДА» КОПРОФАГИЯ СИПЕ ВИСТИНИ ПОТОНАТИ!

SR: Други ми се нудат секой час,
RU: ДРУГИ МИ КОПРОФАГИЯ НУДАТ СЕКОЙ ЧАС,

SR: несакам ни да ги погледнам,
RU: НЕСАКАМ НИ «ДА» ГИ ПОГЛЕДНАМ,

SR: ниту една нема како ти - да ме погали!
RU: НИТУ ЕДНА НЕМА КАКО ТИ - МЕ ПОГАЛИ «ДА»!