Dule & Koki - Залудно Е Да Се Напиям

video played 12,917 times
added 8 years ago
Rate:

Dule & Koki - Залудно Е Да Се Напиям lyrics


Денот брзо проагя ноква тага точи,
душа ми украдоа твойте црни очи.
Знаев ке ме опиеш и се случи така,
зошто ли ме заведе кога не ме сакаш?

Залудно е да се напиям,
сите чаши да ги искршам
во вино да се сипе вистини потонати!
Други ми се нудат секой час,
несакам ни да ги погледнам,
ниту една нема како ти - да ме погали!

Що ке ми се усниве кога не си тука,
часовник во градиве цела вечер чука.
Знаев ке ме опиеш и се случи така,
зошто ли ме заведе кога не ме сакаш?

Залудно е да се напиям,
сите чаши да ги искршам
во вино да се сипе вистини потонати!
Други ми се нудат секой час,
несакам ни да ги погледнам,
ниту една нема како ти - да ме погали!


  • COMMENTS