Artist: 
Search: 
 - Dule & Koki - Залудно Е Да Се Напиям lyrics (English translation). | Денот брзо проагя ноква тага точи,
, душа ми украдоа...
03:26
video played 12,918 times
added 8 years ago
Reddit

Dule & Koki - Залудно Е Да Се Напиям (English translation) lyrics

SR: Денот брзо проагя ноква тага точи,
EN: Денот брзо проагя ноква тага точи,

SR: душа ми украдоа твойте црни очи.
EN: душа ми украдоа твойте црни очи.

SR: Знаев ке ме опиеш и се случи така,
EN: Знаев ке ме опиеш и се случи така,

SR: зошто ли ме заведе кога не ме сакаш?
EN: зошто ли ме заведе кога не ме сакаш?

SR: Залудно е да се напиям,
EN: Залудно е да се напиям,

SR: сите чаши да ги искршам
EN: сите чаши да ги искршам

SR: во вино да се сипе вистини потонати!
EN: во вино да се сипе вистини потонати!

SR: Други ми се нудат секой час,
EN: Други ми се нудат секой час,

SR: несакам ни да ги погледнам,
EN: несакам ни да ги погледнам,

SR: ниту една нема како ти - да ме погали!
EN: ниту една нема како ти - да ме погали!

SR: Що ке ми се усниве кога не си тука,
EN: Що ке ми се усниве кога не си тука,

SR: часовник во градиве цела вечер чука.
EN: часовник во градиве цела вечер чука.

SR: Знаев ке ме опиеш и се случи така,
EN: Знаев ке ме опиеш и се случи така,

SR: зошто ли ме заведе кога не ме сакаш?
EN: зошто ли ме заведе кога не ме сакаш?

SR: Залудно е да се напиям,
EN: Залудно е да се напиям,

SR: сите чаши да ги искршам
EN: сите чаши да ги искршам

SR: во вино да се сипе вистини потонати!
EN: во вино да се сипе вистини потонати!

SR: Други ми се нудат секой час,
EN: Други ми се нудат секой час,

SR: несакам ни да ги погледнам,
EN: несакам ни да ги погледнам,

SR: ниту една нема како ти - да ме погали!
EN: ниту една нема како ти - да ме погали!