Artist: 
Search: 
Counterparts - Jumping Ship lyrics (Russian translation). | As time passes by, I feel everything changing but me. I will not feel the sting of defeat. I’ve...
03:19
video played 226 times
added 6 years ago
Reddit

Counterparts - Jumping Ship (Russian translation) lyrics

EN: As time passes by, I feel everything changing but me. I will not feel the sting of defeat. I’ve watched days become months, become years. and I’ve lost all faith in progression. I will never allow myself to exchange all my morals for acceptance. If this is truly where I belong, I’ll fucking be here until the end of time. I’ve watched everyone around me jump ship, and I hope they’re left to sink. The current will carry us. I am proud of all that I’ve become, and I’m well aware that I have steered myself in the right direction. And life is your’s to destroy, I just can’t admire the path you’ve chosen. I would rather isolate myself than be a walking definition of travesty. I watched you do away with everything. I would love nothing more than to watch this world swallow you whole. You were the catalyst for your downfall. But where the rest have failed, we are bound to succeed. And mark my fucking words, as long as we are breathing, we will overcome. The integrity that we emanate day-to-day is unparalleled, and our efforts will not go unnoticed. We will be remembered.
RU: Как время проходит мимо, я чувствую, что все меняется, но меня. Я не буду чувствовать себя жало поражения. Я смотрела дней становятся месяцев, лет. и я потерял веру в прогрессии. Я никогда не позволю себе для обмена моя мораль для принятия. Если это действительно так, где я принадлежу, я чертовски быть здесь до конца времени. Я смотрел на все вокруг меня прыгать корабль, и я надеюсь, что они оставили к раковине. Ток перенесет нас. Я горжусь всем, что я стал, и я хорошо знаю, что я привели себя в правильном направлении. И жизнь ваша в уничтожить, я просто не могу восхищаться путь вы выбрали. Я бы скорее изолировать себя чем быть пешеходная определение пародией. Я смотрел вас покончить со всем. Я полюбил бы не более, чем смотреть, как этот мир вам проглотить весь. Вы были катализатором для вашего падения. Но там, где остальные не смогли, мы обязаны добиться успеха. И Марк мой гребаный слова, до тех пор, как мы дышим, мы победим. Целостность что мы исходят изо дня в день не имеет аналогов, и наши усилия не останутся незамеченными. Мы будут помнить.