Artist: 
Search: 
Reddit

Children - Ajomatka lyrics

Nukke Nieminen hän sanoi: "Eikös hiukan ajella? Lassen uuden leikkiauton voimme varmaan lainata. Aja sinä, Musta-Sambo. Osaatkohan? Minä en." "Minä osaan", sanoi Jumbo, "osaan ihan pikkuisen. Minä istun sitten tähän, siirry, Sambo, siitä vähän. Nukke Nieminen, hän istuu joko siihen taikka tähän." ("Hyvä!")

Sitten nousivat he autoon, norsu alkoi kuljettaa. Nukke Nieminen jo huusi: "Ovet kiinni, ajaa saa!" Heti alkoi pamaukset sekä kova kolina: kaikki tuolit oli tiellä, myöskin Lassen jakkara. Kuului "pang pang" siellä, kuului "pang pang" täällä, kuului "pang pang pang" sekä siellä että täällä.

"Ohhoh", sanoi Jumbo-norsu, "maljakko tais pudota." "Kadulla on tilaa ajaa: Jumbo, paina kaasua!" Eteiseen nyt auto kääntyi: "Otan aina kurvin näin." Portaat olivat jo siinä, matka jatkui alaspäin. Kuului "dum dum" siellä, kuului "dum dum" täällä, kuului "dum dum dum" sekä siellä että täällä.

Nukke Nieminen jo hihkui: "Kivasti se hetkuttaa!" Sambo huusi: "Pysäytä, hampaat multa irtoaa!" Jumbo sanoi: "Hiljaa siellä, että tässä ajaa saa. Kolmekymmentä on vielä alas porrasaskelmaa." Kuului "pum pum" siellä, kuului "pum pum" täällä, kuului "pum pum pum" sekä siellä että täällä.

Katu oli kohta alla, mentiin ulos portista, eikä koskaan Jumbo ollut kuullut ajokortista. Suuret autot tyytyttivät suuren auton tavalla, leikkiauton kuljettaja, Jumbo, oli kalpea. Kuului "tyyt tyyt" siellä, kuului "tyyt tyyt" täällä, kuului "tyyt tyyt tyyt" sekä siellä että täällä.

Jumbo nosti vauhtia ja käänsi, hihkui: "Hiio hop!" Musta Sambo pelkäsi jo pikkuisen ja huusi: "Stop!" Nukke Nieminen vain nauroi: "Hienosti me autoillaan." Mutta raitsikka jo käski: "Alta pois ja sukkelaan!" Kuului "kling kling" siellä, kuului "kling kling" täällä, kuului "kling kling kling" sekä siellä että täällä.

Väisti auto, nostivat he ratikalle hattua. Silloin ajoi auto seinään,pitikin niin sattua. Ryminällä lensivät he kaikki ulos autosta. Tuli siihen poika, joka löysi heidät kasasta. Musta-Sambo oli siellä sekä Jumbo oli täällä, muttaleikkiautoparka oli siellä sekä täällä.

Lasse nosti maasta nuken niin kuin Sambon, Jumbonkin, työnsi kaikki suureen reppuun, lähti viemään kotihin. Auton otti kainaloonsa. "Vielä tääkin korjataan, mutta koskaan ilman lupaa ette lähde uudestaan." Kuului "Ei ei" siellä, kuului "Ei ei" täällä. "Kuinkas satuttiinkin olemaan niin menevällä päällä!"