Babeta Shahini & Rati - Si Karamelë

video played 728 times
added 6 years ago
Rate:

Babeta Shahini & Rati - Si Karamelë lyrics


[Bebeta]
Degjo moj zemer dhe nese vdes e jotja jam e jotja do te mbes kur te kesh tjetren nganjeher dhe me kujto ska gje dhe pse ti nuk me do oh ohhh

[Rati]
Degjo moj zemer edhe nese vdes i joti jam i joti un do mbes kur tjesh pa mu nganjer dhe me kujto sepse kjo zemer ty te do oh ohhhhhhh

[Bebeta]
E embel si karamele isha un per ty o xhan fjalet e zemres si harove se as vdekja nuk na ndan jeta ime vdekja ime un pa ty jo nuk jeton frymen e fundit ta dhurova se te dashuroj

[Rati]
E embel si karamele ishe ti per mua xhan fjalet e zemres si harova se as vdekja nuk na ndan jeta ime vdekja ime un pa ty jo nuk jetoj fryem e fundit ta dhurova se te dashuroj

[Bebeta]
Keto qe them jan fjal te verteta pa ty i dashur nuk me duhet jeta do vij nje dit kur per mua do qash si nje lot ne sy do te me mbash ah ahhh

[Rati]
Keto qe thua jan fjal te verteta pa ty e dashur nuk me duhet jeta do vij nje dit kur per ty un do te qaj si lot ne sy un do te mbaj ahhhhh ahhhh

[Bebeta]
E embel si karamele isha un per ty o xhan fjalet e zemres si harove se as vdekja nuk na ndan jeta ime vdekja ime un pa ty jo nuk jeton frymen e fundit ta dhurova se te dashuroj

[Rati]
E embel si karamele ishe ti per mua xhan fjalet e zemres si harova se as vdekja nuk na ndan jeta ime vdekja ime un pa ty jo nuk jetoj fryem e fundit ta dhurova se te dashuroj

[Bebeta]
E embel si karamele isha un per ty o xhan fjalet e zemres si harove se as vdekja nuk na ndan jeta ime vdekja ime un pa ty jo nuk jeton frymen e fundit ta dhurova se te dashuroj

[Rati]
E embel si karamele ishe ti per mua xhan fjalet e zemres si harova se as vdekja nuk na ndan jeta ime vdekja ime un pa ty jo nuk jetoj fryem e fundit ta dhurova se te dashuroj


  • COMMENTS