Anxhela Peristeri - Femer Mediatike (2014)

video played 474 times
added 4 years ago
Rate:

Anxhela Peristeri - Femer Mediatike lyrics


Po thone se je shume ironik
ne privatesi je fanatik
ne veshje je gjithmone shume shik
interesant dhe erotik

une jam mediatike
femer fantastike
do ti apo sdo une kam shume sharm

do te djeg si leter
djale qe kerkon teper
une do te rrembej si uragan

hej papi ti do te dorezohesh
papi papi papi uhhhhhhhh
hej papi ti perse s'dorzohesh?

aman papo kiss just you
i want you papi papi
i wana kiss you

une jam mediatike
femer fantastike do ti apo sdo une kam shume sharm
do te djeg si leter djale qe kekron teper
une do te rrembej si uragan
po thone se je shume ironik
ne privatesi je fanatik
ne veshje je gjithmone shume shik
interesant dhe erotik

hej papi ti do te dorezohesh
papi papi papi uhhhhhh
hej papi ti perse s'dorzohesh
aman papo kiss just you
i want you papi papi
i wana kiss you

refreni


  • COMMENTS