Anila Mimani - Ta Them A Mos Ta Them

video played 302 times
added 6 years ago
Rate:

Anila Mimani - Ta Them A Mos Ta Them lyrics


ne balkonin per karshi
sa her vetem kur kaloj
me ngacmon ni djal i rri
dhe un boj sikur skuptoj
jo skuptoj jo skuptoj(2x)

Ref:
mbas perders fshehur rri
ti ruges shkon e vjen
kam frik se nuk edi
sa shum ce me pelqen
dhe embel te shikoj
sa dua pran te kem
dhe rri e mendoj
ta them a mos ta them(2x)


rri mor djal e mos m'ngacmo
afer teje kur kaloj
mos me thuaj se me do
jam e rre dhe nuk duroj
nuk duroj nuk duroj(2x)

Ref:
mbas perders fshehur rri
ti ruges shkon e vjen
kam frik se nuk edi
sa shum ce me pelqen
dhe embel te shikoj
sa dua pran te kem
dhe rri e mendoj
ta them a mos ta them(2x)


  • COMMENTS