Artist: 
Search: 
Reddit

Мизар (Mizar) - Сина соба lyrics

Време е да си одиме,таму далеку
Таму далеку,во еден поубав свет
Време е да си одиме,таму далеку
Таму далеку,во еден поубав свет
И јас пак ќе се вратам
Време е
И јас пак ќе се вратам