Artist: 
Search: 
Reddit

Мизар - Ова не е мојот дом lyrics

Ова не е мојот дом
------------------
Откако го загубив сјајот во очите
секој еден ден ми е... ниеден.
Мирно, бавно, одминуваат ноќите,
додека да сфатам дека овде
никогаш нема да заспијам.
Ова не е мојот дом!

О, земјо безбожна
со мраз покриена.
О земјо, о земјо безводна!
Зарем јас да треперам за твојот нечист сон?
Осуди ме на смрт за секој земен здив!
Ова не мојот дом!