Artist: 
Search: 
Reddit

Мизар - Истекувам lyrics

Истекувам
---------
Пред да ја видиш
таа светлина запри
бакни го цвеќето
лета меѓу нас
таа душа
нè топли небото

Станавме ловци
на невидливи зборови
љубовта пак нè раздели
на извор се измив
и вода се напив
како срцето

Пред да ја видиш
таа светлина запри
бакни го цвеќето
лета меѓу нас таа душа
нè топли небото

Станавме ловци
на невидливи зборови
истекувам

(Спасовски/Чаповски)