Artist: 
Search: 
Reddit

Архангел (Arhangel) - Сениште lyrics

Сениште

Под ова небо железно ќе се претвориш во сениште.
Без дом и без сон ќе бидеш мртва без да дознаеш.
Под ова небо железно никогаш нема да се сретнеме.
Јас сум оној што никогаш нема да заспие.
На само чекор одовде чека божица да ме одведе.
Таа го знае патот до мене.
Сениште, сега си само сениште.

Под ова железно ќе се претвориш во сениште...