Artist: 
Search: 
Reddit

Архангел (Arhangel) - Билборд икона lyrics

Билборд икона

Сеедно што си
еден роб или господар
во свет прегрнат од жеден лилјак
Само смртта е слобода

Воскресни пеперутке
чест и солза, ти ситна паричке
Забрзан како чигра
во спирална машина
силуети во рулет игра
пируети во прашина

По улици залудни
Киоск болка шитка ден без насмевки
'One, two, three, four, go!'

Јас сум сурфер
електричен Цунами
сребрениот јавач
на диви бранови
и романтичен
и оргазмичен
рокенрол фирер
знак
знак и порака
билборд икона

По улици залудни...

Ти си сурфер...

Доручек на облак
леб и вино
Бог е умен
јас сум скапоцен
над мене небо сино
прекрасен сончев ден